Even voorstellen

Mijn naam is Ayse Ustun, eigenaar van Ayse Ustun Zorg.

Ik ben jeugd- en gezinsmedewerker en life coach en heb ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van jeugdigen, jongvolwassenen, volwassenen en gezinnen.

Ik ben er voor iedereen; het maakt mij niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hulpvragen en/of problemen zijn. Heb je mijn ondersteuning nodig, dan ben ik er voor je.

Wat mij drijft

Ik zie het als mijn missie om verbindingen te leggen tussen mensen, om de eigen talenten en krachten te ontdekken en deze te bundelen en tenslotte een eenheid te creëren zodat niemand zich alleen hoeft te voelen in onze maatschappij. Echt contact is wat naar mijn mening essentieel is voor het voortbestaan van onze menselijkheid. 

Waar ben ik volgens mijn relaties goed in?

  • ‘Echt contact kunnen leggen’ door mens tot mens benadering
  • Het snel herkennen van kernproblemen
  • Maatwerk oplossingen door kennis, deskundigheid en ervaring: ieder mens is uniek en vraagt naast een menselijke benadering tevens ook om een professionele aanpak. Ik heb kennis van verschillende theorieën en hulpverleningsmethodieken om mensen in beweging te krijgen.