Individuele hulpverlening

Hulpverlening op maat aan 18 + enerzijds in de vorm van praktische hulpverlening (begeleiding bij het zelfstandig wonen en zelfredzaamheid) en psychosociale hulpverlening.

Dagbesteding

In een veilige praktijkgerichte setting krijgen cliënten de mogelijkheid om de sociale vaardigheden, zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. Zij krijgen maximale ondersteuning om de eigen mogelijke talenten en krachten verder te ontwikkelen.

Zelfhulpgroepen

herkenning = erkenning; mensen met soortgelijke hulpvragen/problemen en of behoeften vinden elkaar in een besloten groep en ondersteunen elkaar door verhalen, kennis en informatie te delen en er voor elkaar te zijn.

Groepsactiviteiten

Gezond geest, gezond lichaam; middels wandelgroepen, fietstochten, andere activiteiten, voorlichtingen over gezonde voeding willen we jongeren en volwassenen stimuleren tot bewustwording en het activeren tot het eigen maken van een gezonder leefstijl.

Coaching, advisering zorgprofessionals

Het langdurig en intensief hulpverlenen aan mensen kan moeilijk en vermoeiend zijn voor hulpverleners. Wanneer je merkt dat je geen energie meer hebt of je geen uitdaging meer voelt in je werkzaamheden, wanneer je niet meer met je HART aan het werken bent voel je waarschijnlijk ook geen VERBINDING meer met je cliënten. VERBINDING is essentieel in elke vorm van hulpverlening.

Door deel te nemen aan de trainingen over HULPVERLENING ANDERS of PERSOONLIJKE COACHING OP MAAT krijg je als hulpverlener (nieuwe) inzichten over je eigen intenties, motivaties waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet. Vervolgens leer je je eigen vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen kennen en bepaal je zelf je eventueel (nieuwe) ingeslagen weg en de wijze waarop je het wil aanpakken.

Lezingen en workshops

Door mijn eigen werk en privé gerelateerde ervaringen, successen EN kwetsbaarheden en leerpunten te delen met professionals hoop ik te bereiken dat zij inzicht en zin krijgen in mijn manier van werken. Ik hoop hiermee te bereiken dat professionals en of ondernemers inzien dat het dag in dag uit werken en geld verdienen op zich uiteindelijk niet de ultieme voldoening geeft aan ons mensen, maar dat we op zoek moeten gaan naar wat we het beste kunnen, het liefste dag in dag uit met enthousiasme willen overdragen zodat we met veel liefde en passie ons geld verdienen maar dat we door het maken van ECHT CONTACT anderen mee laten profiteren van onze kennis en kunde opdat we een maatschappij creëren waarin liefde en het voelen van verantwoordelijkheid voor elkaar voorop staat.