activiteitenweek: escape room en amsterdam

16 en 19 mei 2022

Op maandag 16 mei hebben de jongeren en begeleiders samen een escape-room gedaan. Door middel van cryptische raadsels, mysterieuze symbolen en cijfercombinaties moesten we proberen binnen 60 minuten te ontsnappen uit het crime lab. Met wat hulp via een walkie talkie is het ons (binnen 65 minuten) toch gelukt!

Op donderdag 19 mei hebben we samen met drie van onze jongeren een tripje gemaakt naar de prachtige hoofdstad van ons land: Amsterdam. Het was al gezellig vanaf de treinrit. Na samen lekker gewandeld te hebben, gingen we eten bij een traditioneel Amsterdams restaurantje, de ‘McDonalds’. Precies op tijd waren we klaar om aan onze eerste groepsactiviteit ‘de Amsterdam Dungeon’ te beginnen. De ervaring ging onze verwachtingen te boven. De Dungeon bleek toch spannender dan we verwacht hadden, maar samen kwamen we er sterk en met opgeheven hoofd uit. Onze tweede groepsactiviteit was naar Madame Tussauds. Gezamenlijk hebben we gelachen om de hilarische foto’s die we van onze favoriete beroemdheden hebben gemaakt. Eenmaal in de trein terug was de vermoeidheid te merken. Na een rustige reis terug hebben we deze dag met een lach afgesloten.

Een extra bedankje voor onze fantastische jongeren die deze activiteiten zo ontzettend leuk hebben gemaakt met en voor elkaar!